Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokumentarëve me tematikë sociale.

Fondacioni vlerëson si përparësi strategjike dhënien e mbështetjes për procesin e integrimit europian, duke nxitur progresin e Shqipërisë drejt integrimit europian

Komuniteti Rom në Shqipëri jeton më së shumti në Shqipërinë e mesme dhe atë të jugut. Popullsia rome përbëhet nga disa nëngrupe dhe në përgjithësi është ruajtur gjuha rome si dhe aspekte të caktuara të kulturës.

"Baza e sistemit tonë politik është e drejta e popullit për të bërë dhe për të ndryshuar kushtetutat e tyre qeverisëse". - George Washington

1
Media
2
Integrimi Europian
3
Komuniteti Rom
4
Reforma Kushtetuese

Njoftime

18 Maj 2015

Afati i fundit për të aplikuar: 05.07.2015

29 Prill 2015

Të veprojmë për të ndryshuar situatën në shkollën tonë.
Prindërit, nxënës dhe mësues që jetojnë në këto qytete dhe dëshirojnë të aplikojnë janë të lutur të plotësojnë formularin deri në dt 7 Maj 2015.

17 Prill 2015

Të gjithë të rinjtë e moshës 16-30 vjec që janë të motivuar për të marrë pjesë në forumin e aktivizmit janë të ftuar të aplikojnë.

30 Mars 2015

Shoqata e Familjarëve të Viktimave të Gërdecit dhe Qendra Res Publica njofton se padia civile e një prej familjeve të viktimave të shpërthimit të Gërdecit është pranuar nga Gjykata Administrative, duke detyruar autoritetet të paguajnë shpërblimin e dëmit.

20 Mars 2015

Aplikoni tani për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare dhe pasuniversitare në Kolegjin Amerikan të Selanikut për vitin akademik 2015-2016.
Afati: 15 Maj 2015

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Kontakt

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni