Open Foundation

Македонија објави извинување за вклученоста во тортура од страна на ЦИА (Централната разузнавачка агенција)

Македонија официјално му се извини човекот што противправно го зароби, го држеше во изолација, и потоа го предаде на ЦИА. Ова е добредојден чекор, но не е доволно само извинување. EnglishDeutsch

Faqet