Njoftimet

2019-02-05 16:38
Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat: Civil Society Scholar Awards (CSSA), për vitin Akademik 2019 -2020.
2019-01-29 12:10
Location:                     Tirana, AlbaniaOrganization:              LEVIZAlbaniaEmployment Type:     Full TimeContract duration:      1 year (with possibility of extension up to 3 years)Application deadline: 8 February 2019
2019-01-29 11:47
Location:                      Tirana, AlbaniaOrganization:               LEVIZ AlbaniaEmployment Type:      Full TimeContract duration:      1 year (with possibility of extension up to 3 years)Application deadline: 8 February 2019
2019-01-21 11:10
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë nxënës, studentë, prindër e familjarë, në Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut, që do të zhvillohet në datë 28 Janar 2019, në orën 18.00, te
2019-01-15 12:14
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut ftojnë nxënës të vitit të fundit të shkollave të mesme (klasat 12), të marrin pjesë në workshopet/seminaret mësimore të organizuara nga Universiteti Amerikan i Selanikut, në datë 28 Janar 2019, në ambientet e “OFICINA - Shkolla “Harry Fultz”, Tiran

Faqet