Njoftimet

2019-04-19 12:24
THIRRJE PËR AVOKAT/GRUP AVOKATËSH/EKSPERT/GRUP EKSPERTËSH FONDI I AVOKATISË NË INTERESIN PUBLIK 2019 Afati i për të aplikuar: Nga data 19.04.2019 deri në 19.05.2019 Përshkrimi i Thirrjes: 
2019-04-16 12:19
Arsimi parauniversitar, në Shqipëri, karakterizohet nga problematika  të mprehta, të cilat prekin dejtpërdrejtë  cilësinë  dhe përmbajtjen e mësimdhënies. Kjo situatë, sot, do të ndikojë në cilësinë e së nesërmes.
2019-04-04 12:14
10 vite pas hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim – Asociimit (MAS), në 1 prill të vitit 2009, me një afat 10 vjeçar, është momenti për të analizuar se deri në çfarë mase është zbatuar ajo në secilën prej fushave të përfshira.
2019-04-02 11:47
“Jetesa e pavarur  - mbёshtetja e kauzës duke afruar Shqipërinë më pranё standardeve tё Bashkimit Evropian” ёshtё nisma mё e re e Fondacionit “Sё Bashku” me mbёshtetjen e Fondacionit Shoqёria e Hapur pёr Shqipёrinё.
2019-03-19 15:36
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4–vjeçare në Universitetin Amerikan të Selanikut, dhe për Studime Pasuniversitare

Faqet