Njoftimet

2012-05-13 12:16
Lëvizja Mjaft! ka vendosur t’i drejtohet gjykatës për të garantuar zbatimin e ligjit, lidhur me kërkesat që kjo organizatë i ka drejtuar Kuvendit të Shqipërisë për informacion zyrtar. Ky veprim pason mungesën e përgjigjes nga ana e Kuvendit ndaj gjashtë kërkesave për informacion zyrtar që Lëvizja ka depozituar pranë këtij institucioni bazuar në ligjin nr.
2012-05-07 15:05
Afati i fundit për të aplikuar është data 18 Maj 2012 Per 7 pozicione si eksperte. Per 1 pozicion si ekspert vleresues. 2012-05-07 00:00:00 Europe/Tirane
2012-05-02 12:53
Për 9 pozicionet si ekspertë Për 3 pozicionet si konsulentë të jashtëm
2012-04-04 15:18
Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, në datën 7 mars 2012, i dha fund përpjekjeve disa vjeçare të ankuesve A.Lika dhe V.Laska dhe vendosi rishikimin nga ana e Gjykatës së Apelit Shkodër të vendimit penal të dhënë ndaj tyre.
2012-03-23 14:20
Shpërthimi i fabrikës së demontimit të municioneve në Gërdec në 15 mars 2008, shkaktoi vdekjen e 26 personave, mes tyre 2 fëmijë, plagosjen e mbi 300 qytetarëve të tjerë, dhe shkatërrimin dhe dëmtimin e mbi katër mijë objekteve të zonës.

Faqet