Njoftimet

2019-12-20 10:28
Me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë u zbatua përgjatë periudhës Mars-Dhjetor 2019 projekti “Rritja e efikasitetit të buxhetit të shtetit përmes zbatimit të konsultimit publik në sektorët prioritarë të buxhetit” , në bashkëpunim me katër organizata të shoqërisë civile (OSHC-ve): Qendra për Arsim
2019-12-14 12:25
Përgjatë vitit 2019, me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Forumi i Politikave të Integrimit / EU Policy Hub (EUPH) zbatoi projektin ‘Informimi i vazhdueshëm, angazhimi pro-aktiv, dhe ndikimi pozitiv në përshpejtimin e procesit të integrimit evropian'.
2019-12-11 19:47
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4–vjeçare në Universitetin Amerikan të Selanikut, dhe për Studime Pasuniversitare
2019-11-27 10:57
Fondacionet për Shoqëri të Hapur akordojnë 500,000 dollarë si fond emergjence për të asistuar dhe ndihmuar Shqipërinë në përballimin e pasojave të tërmetit të së Martës. 
2019-11-22 10:11
Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian, në partneritet me Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Delegacionin e Bashkimit Evropian,

Faqet