ACT-Selanik

American College of Thessaloniki U.S.

Referime

Shtyhet afati i Aplikmit per Bursa per Studime Universitare ne Universitetin Amerikan te Selanikut | Viti akademik 2018-2019

25 Maj 2018

Viti akademik 2018-2019 - Bursa të pjesshme për studime universitare (BA) 4–vjeçare dhe për studime pasuniversitare Master 1-vjecar

Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

05 Shkurt 2018

Data 14 Shkurt 2018 ora 17.00, Hotel Tirana International - Salla Abret

ACT - Hapen aplikimet për bursa për studime në Universitetin Amerikan të Selanikut

15 Tetor 2015

Aplikoni tani për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare dhe pasuniversitare në Kolegjin Amerikan të Selanikut për vitin akademik 2016-2017. Afati: 30 Janar 2016

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: