AUBG

Universiteti Amerikan i Bullgarisë
 
Fondacioni Soros dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë në Blagoevgrad japin çdo vit akademik, për të rinjtë që kanë mbaruar shkollën e mesme, bursa të plota dhe të pjesëshme për studime 4–vjeçare në këtë universitet.
Degët e ofruara janë: Ekonomik, Administrim Biznesi, Shkenca Kompjuterike, Sisteme Informative, Histori dhe Civilizim, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Mardhënie Nderkombëtare, Studime Europiane, Matematikë
Aplikimet për cdo vit akademik fillojnë në muajin tetor të vitit paraardhës.

Referime

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në AUBG Universiteti Amerikan në Bullgari

30 Tetor 2019

Afati: 20 Dhjetor 2019 per tu perfshire ne Free ITP TOEFL

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në Universitetin Amerikan të Bullgarisë AUBG

30 Tetor 2018

Afati i aplikimi është data 26 Shkurt 2019, por për tu përfshirë në testimin falas TOEFL ITP duhet të aplikoni përpara datës 31 Dhjetor 2018...

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: