Bursa

ACT-Selanik

27 Mars 2020

Afati për Aplikime 15 Maj 2020

Filtro Rezultatin

Bursa

Bursa i REF-Roma Education Fund (REF) shpall vitin e dymbëdhjetë të Programit të Bursave (Mbyllur)

05 Prill 2011

Programi për Bursa i REF-Roma Education Fund (REF) shpall vitin e dymbëdhjetë të Programit të Bursave për studentë Romë dhe Egjiptianë në nivel universitar e pasuniversitar.

Hapjen e aplikimeve për bursat Global Supplementary Grant Program (GSGP) (Mbyllur)

Programi i Bursave të Fondacioneve të Shoqërisë së Hapur njofton hapjen e aplikimeve për bursat Global Supplementary Grant Program (GSGP) për vitin akademik 2011 – 2012.

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: