Bursa

ACT-Selanik

28 Maj 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të pje

Filtro Rezultatin

Bursa

[node:field-titulli] ([node:field-status])

01 Mars 2013

1.Scholarships for the Public International Law and Human Rights programme (LL.M) at Riga Graduate School of Law

[node:field-titulli] ([node:field-status])

28 Tetor 2013

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4 – vjeçare

[node:field-titulli] ([node:field-status])

14 Janar 2014

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime 4 – vjeçare

Bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise

24 Tetor 2013

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universite

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: