Aktivitete

Përurimi i tregut publik Shkozë

2019-05-15
Varfëria është një nga pengesat më të mëdha për zhvillimin e një pjese të konsiderueshme të komunitetit rom dhe egjiptian. Prej vitesh, donatorë të ndryshëm kanë investuar në fushata ndërgjegjësimi, trajnime dhe ofrim shërbimesh, por pa sjellë  ndryshimin e dëshiruar. 

Re-Debate 4.1 – Liburnetik mbyll me sukses projektin ‘Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”

2019-05-06
Me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe në partneritet me Kongresin Rinor Kombëtar dhe Ministrinë e  Arsimit, Sportit dhe Rinisë edhe ky edicion shpalosi potencialin e të rinjve dhe aftësinë e shprehive të tyre për të debatuar duke përdorur të menduarit

Beograd – Sa të përfshirë janë qytetarët në ndryshimin e realiteteve në Ballkanin Perendimor?

2019-02-18
Beograd – Sa të përfshirë janë qytetarët në ndryshimin e realiteteve në Ballkanin Perendimor?

Përfundon Shkolla Europiane 2018

2018-10-22
Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian, në partneritet me Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

LevizAlbania prezanton 36 projektet fituese të Thirrjes V

2018-10-17
LevizAlbania organzoi ceremoninë e shpalljes së projekteve fituese për Thirrjen Nr.5.

Faqet