Aktivitete

Premierë dokumentari “ROMING - no network”

2015-04-29
ROMING një udhëtim ekspozues i një copëze të historisë të një segmenti periferik në shoqërinë shqiptare, atë të ROMëve Shqiptarë.

“Fshirje”, Ekspozite e artit pamor dhe audio-vizual

2014-12-16
Te nderuar miq dhe bashkepunetore, diten e marte dt 16 Dhjetor ne oren 18:30 tek Muzeu Historik Kombetar “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” sebashku me disa artiste te rinj organizon ekspoziten e artit pamor dhe audio-vizual “Fshirje” ne mbeshtetje te se dre