Aktivitete

“Fshirje”, Ekspozite e artit pamor dhe audio-vizual

2014-12-16
Te nderuar miq dhe bashkepunetore, diten e marte dt 16 Dhjetor ne oren 18:30 tek Muzeu Historik Kombetar “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” sebashku me disa artiste te rinj organizon ekspoziten e artit pamor dhe audio-vizual “Fshirje” ne mbeshtetje te se dre

MONITORIMI QYTETAR I MARRËVESHJES SË STABILIZIM ASOCIIMIT DHE UDHËRRËFYESIT MBI PESË PRIORITETET

2014-12-11
Për të rritur transparencën në politikëbërje dhe përmirësimin e procesit të informimit të qytetarëve, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në bashkëpunim me një grup ekspertësh të pavarur, ka ndërmarrë projektin e monitorimit qytetar të zbatimit të:

Letër drejtuar institucioneve nga PAKI

2014-12-03
Sot më 3 Dhjetor, në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, një letër i është drejtuar institucioneve publike nga Grupi i Advokimit të Personave me Aftësi të Kufizuara Intelektuale.

REFORMA KUSHTETUESE NËN OPTIKËN E GJYQTARËVE DHE PROKURORËVE

2014-11-14
Pas tryezës së majit, ku u shpalos publikisht nisma për Reformën Kushtetuese,më 14 Nëntor 2014 u organizua tryeza e dytë të rrumbullakët  me temë “ Reforma Kushtetuse nën optikën e gjyqtarëve dhe

Reforma Kushtetuese dhe shoqëria civile - Forumi rajonal Tiranë

2014-10-21
Më 21 Tetor, u organizua takimi i fundit me organizatat e shoqërisë civile në Tiranë. Edhe në këtë takim pjesëmarrësit, përfaqësues nga organizata të ndryshme në fushën e veprimtarisë së tyre, shprehën mendime dhe diskutuan, duke u ndalur në një pjesë të madhe të temave të diskutimit.

Faqet