Ngjarje

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
EU Policy Hub monitoron ‘integrimin’ në shtypin...
Financat Publike| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Prezantohen kërkimet e alumnëve të Akademisë të...
Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Prezantohet monitorimi i zbatimit të ligjit të...
28 Shkurt 2017

Forumi i Politikave të Integrimit ‘EU Policy Hub’ (EUPH) se bashku me Fondacionin Friedric

17 Janar 2017

Tiranë, 17 janar 2017 – Akademia e Studimeve Politike (ASP) me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA), Këshillin e Evropës dhe Agjen

19 Dhjetor 2016

Një punim monitorues mbi zbatimin e ligjit të Efiçencës së Energjisë u prezantua sot në një tryezë të rrumbullakët me qëllim nxitjen e një diskutimi konstrukt

Filtro Rezultatin

Tematika

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

EU Policy Hub monitoron ‘integrimin’ në shtypin shqiptar

28 Shkurt 2017

Forumi i Politikave të Integrimit ‘EU Policy Hub’ (EUPH) se bashku me Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fond

Financat Publike| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Prezantohen kërkimet e alumnëve të Akademisë të Studimeve Politike mbi politikat në nivel vendor

17 Janar 2017

Tiranë, 17 janar 2017 – Akademia e Studimeve Politike (ASP) me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA), Këshillin e Evropës dhe Agjensinë Zvicerane për B

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Prezantohet monitorimi i zbatimit të ligjit të Efiçencës së Energjisë përgjatë vitit 2016

19 Dhjetor 2016

Një punim monitorues mbi zbatimin e ligjit të Efiçencës së Energjisë u prezantua sot në një tryezë të rrumbullakët me qëllim nxitjen e një diskutimi konstruktiv mes aktorëve të n

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Projekti ‘Mbështetja e Shkollës Verore mbi Integrimin Europian 2016’

26 Shtator 2016

Këshilli Kombëtar i Integrimit Evropian, në partneritet me Fondacionin dhe Rrjetin e Informimit të Bashkimit Europian organizuan në datat 26-30 Shtator 2016 raundin e parë të Shkollës Verore Evropiane.

Fuqizimi Ekonomik| Barazia Gjinore

Panair i produkteve të fermave blegtorale

14 Tetor 2016

Panairi i produkteve të fermave blegtorale

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni