Ngjarje

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Mbahet tryeza: “INTEGRIMI N’SHQIP” në Tiranë
Fuqizimi Ligjor| Klinikat e Ligjit - OSFA
Inagurohet qendra e ndihmës parësore në qytetin e...
Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Mbahet tryeza: “INTEGRIMI N’SHQIP” në Prishtinë
23 Tetor 2019

Qendra Shqiptare për Konkurrueshmërinë dhe Tregtinë Ndërkombëtare (ACIT) dhe Instituti për Politikë Evropiane i Kosovës (EPIK), me mbështetjen e Fondacionit S

30 Tetor 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Bashkinë e Elbasnit, inaguroi më 16 Tetor, “

01 Tetor 2019

Instituti i Kosovës për Politikat Evropiane (EPIK)

Filtro Rezultatin

Tematika

Shteti i së Drejtës| Reforma Kushtetuese

Tryezë e Rrumbullakët “Reforma Kushtetuese - Një Prioritet Aktual”

26 Maj 2014

Nisur nga zhvillimet politike, juridike e sociale të ndodhura këto 16 vite nga koha e miratimit të Kushtetutës, Fondacioni Shoqëria e Hapur për  Shqipërinë, Soros, më datë 26 Maj 2014, ka shpalosur

Shteti i së Drejtës

Tryezë e rrumbullakët mbi disa sugjerime të “Forumit Civil 2010” për një mbarëvajtje qytetare dhe të kulturuar të procesit zgjedhor të 8 Majit 2011

06 Prill 2011

Fondacioni “Moisiu” me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros në datën 6 Prill 2011 organizoi në Tiranë një tryezë të rrumbullakët mbi disa sugjerime të “Forumit Civil 201

Shteti i së Drejtës

Konferencë shkencore “Komisionet hetimore, mjet i rëndësishëm për ushtrimin e kontrollit parlemantar”

14 Qershor 2011

Më datën 14 qershor 2011, Instituti për Studime Gjyqësore dhe Kushtetuese, zhvilloi konferencën shkencore me temë “Komisionet hetimore,mjet i rëndësishëm për ushtrimin e kontrollit parlamentar”.

Shteti i së Drejtës

Trajnim i gjyqtarëve të rrethit gjyqësor të Tiranës mbi ligjin për mbrojtjen nga diskriminimi

14 Qershor 2011

Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSGDNJ) mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros, ndërmoi iniciativën për t’u ardhur në ndihmë trupës së gjyqtarëve në rrethin gjyqë

Shteti i së Drejtës

Konferencë shkencore “Komunikimi në Institucionet e mbyllura”

05 Qershor 2014

Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit i Universitetit të Tiranës organizoi në datën 31 tetor 2011 konferencën shkencore “Komunikimi në Institucionet e mbyllura”, e cila shënoi mbylljen e projek

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: