Ngjarje

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Mbahet tryeza: “INTEGRIMI N’SHQIP”
Qeverisja dhe Llogaridhënia| Pjesëmarrje në Qeverisje
Sfidat dhe e ardhmja e “Regjistrit Elektronik të...
Qeverisja dhe Llogaridhënia| Pjesëmarrje në Qeverisje
Vazhdon në Elbasan fushata promovuese për portalin...
01 Tetor 2019

Instituti i Kosovës për Politikat Evropiane (EPIK)

27 Shtator 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale zhvilluan n

Filtro Rezultatin

Tematika

Reforma në Drejtësi| Shteti i së Drejtës

Qytetarët për Drejtësinë: Reforma në drejtësi, si sfidë për sistemin dhe shpresë për shoqërinë (Peshkopi)

11 Dhjetor 2018

Në çfarë faze është zbatimi i ligjeve të reformës në drejtësi? Pse janë vonuar dhe kush e ka vonuar procesin e krijimit të strukturave të reja të drejtësisë?

Reforma në Drejtësi| Shteti i së Drejtës

Ligjërimi mbi reformën në drejtësi dhe vendimmarrja e organeve të vettingut.

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH) dhe Instituti i Studimeve Politike (ISP)...

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Përfundon Shkolla Europiane 2018

22 Tetor 2018

Reforma në Drejtësi| Shteti i së Drejtës

ISP: Takim me studentë në Universitetin “Fan Noli” Korçë

12 Nëntor 2018

Në kuadër të projektit “Reforma në drejtësi: me qytetarët dhe për qytetarët. Nga ligjet tek jetësimi praktik.

Reforma në Drejtësi| Shteti i së Drejtës

Albanian Rule of Law Center: Qytetaret kunder Korrupsionit ne Drejtesi

02 Nëntor 2018

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: