Ngjarje

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia
Përfundon Shkolla Europiane 2018
LevizAlbania prezanton 36 projektet fituese të...
Reforma në Drejtësi| Shteti i së Drejtës
Konferenca “Prezantimi i gjetjeve dhe konkluzioneve të...
17 Tetor 2018

LevizAlbania organzoi ceremoninë e shpalljes së projekteve fituese për Thirrjen Nr.5.

14 Qershor 2018

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) më datë 14 qershor 2018 organizoi konferencën “Prezantimi i gjetjeve dhe konkluzioneve të nxjerra nga monitorimi i proces

Filtro Rezultatin

Tematika

Integrimi Europian| Qeverisja dhe Llogaridhënia

Projekti ‘Mbështetja e Shkollës Verore mbi Integrimin Europian 2016’

26 Shtator 2016

Këshilli Kombëtar i Integrimit Evropian, në partneritet me Fondacionin dhe Rrjetin e Informimit të Bashkimit Europian organizuan në datat 26-30 Shtator 2016 raundin e parë të Shkollës Verore Evropiane.

Fuqizimi Ekonomik| Barazia Gjinore

Panair i produkteve të fermave blegtorale

14 Tetor 2016

Panairi i produkteve të fermave blegtorale

Konferenca Kombëtare "Aksesi në informacion, këshillim dhe ndihmë aktive"

03 Tetor 2016

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë organizoi më 3 Tetor 2016 konferencën kombëtare nën projektin ‘Triple A Aksesi në Informacion, Këshillim dhe Ndihmë Aktive’.

Qeverisja dhe Llogaridhënia| Financat Publike

Mbështetje për kërkimet e alumnëve të Shkollës Politike mbi politikat në nivel vendor

01 Shtator 2016

Akademia e Studimeve Politike (ASP) me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA), po zbaton një cikël aktivitetesh kërkimore dhe advokuese me synim përmirë

Qeverisja dhe Llogaridhënia| Financat Publike

Buxhetimi me pjesëmarrje në qeverisjen qendrore

22 Korrik 2016

Partnerët Shqipëri në bashkëpunim dhe me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Olof Palme International Center vazhdojnë për të dytin vit radhazi të zbato

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni