Ftesë për pjesëmarrje “THINK” TIRANA 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut ftojnë nxënës të vitit të fundit të shkollave të mesme (klasat 12), të marrin pjesë në workshopet/seminaret mësimore të organizuara nga Universiteti Amerikan i Selanikut, në datë 28 Janar 2019, në ambientet e “OFICINA - Shkolla “Harry Fultz”, Tiranë, në orarin 12:00 – 14:00.

Mund të zgjidhni ndërmjet dy workshopeve :
1-    The Mathematics Behind Hollywood's Blockbusters, Surrealist Painters and Comic-Book Superheroes
2-    Negotiation and conflict resolution

Seminaret do të zhvillohen në gjuhën angleze, dhe do të drejtohen nga profesorë të ardhur nga Universiteti Amerikan i Selanikut.

Për më shumë detaje, dhe për tu regjistruar për pjesëmarrje klikoni këtu.

Për cdo paqartësi mund të na shkruani te adresa bursa@osfa.al