Njoftim për shtyrjen e afatit të thirrjes për aplikime deri në 13 prill 2018

Duke qenë se 9 Prill 2018, data e njoftuar për dorëzimin e aplikimeve në kuader të Thirrjes së publikuar për Programin e Reformës ne Drejtësi është pushim zyrtar, si dhe duke u nisur nga kërkesat e shumta që kemi patur persa i takon afatit të aplikimit, ju njoftojme se:
 

Afati për paraqitjen e aplikimeve në kuader të Programit të Reformës në Drejtësi shtyhet deri në datën 13 prill 2018, ora 17:00.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin.

Për të aksesuar thirrjen e plotë mund të klikoni këtu.