SESION INFORMUES mbi mundesi Studimi ne Universitetin Amerikan te Selanikut (ACT)

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë nxënës, studentë, prindër e familjarë, në Sesionin Informues për bursa për Studime universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut, që do të zhvillohet në datë 28 Janar 2019, në orën 18.00, te Hotel Tirana International, salla Abret.

Në takim do të jene përfaqesues dhe pedagogë nga Universiteti. http://www.osfa.al/njoftime/sesionin-informues-per-bursa-per-studime-universitare-dhe-pasuniversitare-ne-universitetin-amerikan-te-selanikut

Fondacioni lehteson aplikimet per studime ne kete universitet. Per te interesuarit ju lutemi te gjeni ne vijim e bashkengjitur njoftimin dhe listen e dokumentacionit qe duhet te dorezoni per te aplikuar deri ne daten 30 Mars 2019: http://www.osfa.al/bursa/hapen-aplikimet-per-studime-univeristare-dhe-pasuniversitare-ne-universitetin-amerikan-te-selanikut-per-vitin-akademik-2019-2020