Video konkurs për të fituar një udhëtim falas në Universitetin Amerikan të Bullgarisë

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërine dhe American University in Bulgaria - AUBG ju ftojmë të aplikoni në video konkursin "My Dream University: Video Competition for Albanian Students"  për të fituar një udhëtim në Universitetin Amerikan të Bullgarisë.

Video duhet të postohet në seksionin "discussion" në brendësi te eventit brenda datës 9 Nëntor 2018.  (Klikoni këtu

Më shumë detaje i gjeni në përshkrimin e eventit.

Për cdo paqartësi mund të të na kontaktoni në bursa@osfa.al ose adrgdodova@aubg.edu