KShH prezanton gjetjet kryesore te monitorimit te Vetting Jan'17 - Qer'18 | Video

26 Nëntor 2018

Në këtë video Komiteti Shqiptar i Helsinkit prezanton disa nga gjetjet kryesore të monitorimit të procesit të Vettingut për periudhën Janar 2017 - Qershor 2018.

Kjo video u prodhua në kuadër të projektit "Për të rritur transparencën, gjithëpërfshirjen dhe përgjegjshmërinë në procesin e vettingut ", mbështetur financiarisht nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine. Mendimet e shprehura në këtë material janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë mendimet e Fondacionit.