Publikime

11 Nëntor 2017

Tejkalimi i afatit të hetimit nga organi i Prokurorisë shpëton zyrtarët e kallëzuar nga KLSH

10 Nëntor 2017

Taksapaguesit përballojnë kostot e larta të gjyqeve të humbura nga institucionet publike, në vend të zyrtarëve përgjegjës.

10 Nëntor 2017

Studimi ka në fokus analizën e faktorëve që favorizojnë pandëshkueshmërinë në këtë proces zinxhir, të cilat lidhen me kuadrin ligjor dhe me...

04 Korrik 2017

“Nata” nga Florenc Papas; “Albanian Squatters” nga Tan Kazazi; “Pyesni pluhurin" nga Emiljo Leka

04 Korrik 2017

“Nën Kujtesë” nga Xhentiana Muskaj; “Topi i baltës” nga Ervin Kurti; “Veritas” nga Besmira Lekaj

Faqet