Publikime

17 Tetor 2011

Studimi “Vlerësimi i situatës për aksesin në shërbimet shëndetësore për grupet në nevojë në Shqipëri”, është një iniciativë e Fondacionit Shoqëria...

01 Nëntor 2011

Ky vlerësim i nevojave u realizua me bashkepunimin dhe ndihmesën e Task Forcës për Kujdesin Paliativ.

10 Tetor 2011

Spot ndërgjegjësues në kuadër të fushatës për Kujdesin Paliativ 2011

29 Shtator 2011

Ditën e enjte, datë 29 shtator 2011, në Hotel Sheraton, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros organizoi konferencën për shtyp për...

22 Gusht 2011

Botimin e gjeni ...

Faqet