Publikime

08 Maj 2018

Reforma në Drejtësi ka për qëllim ngritjen e sistemit të pavarur të drejtësisë nëpërmjet transformimit të mënyrës së qeverisjes...

02 Maj 2018

Të bëhesh bashkëpunëtor i drejtësisë sot, ndihmon që të korruptuarit mos të jenë më pjesë e sistemit nesër!

24 Prill 2018

Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë mbështetur nga ...

02 Prill 2018

Nëse ke patur përvojë negative dhe je ndeshur me gjyqtarë dhe prokurorë të korruptuar, është momenti të kontribuosh në procesin...

Faqet