Publikime

11 Prill 2016

Përshkrimi i projektit
 

16 Shkurt 2016 | nga Andi Dobrushi

Publikuar nga opensocietyfoundations.org

12 Shkurt 2016 | nga Andi Dobrushi

Published by opensocietyfoundations.org

02 Mars 2015 | nga Skënder Minxhozi

Reforma në drejtësi/ Konstitucionalisti i njohur Kristaq Traja analizon aspektet teknike, afatet kohore dhe modalitetet e tjera të reformës që po...

Faqet