Hapur

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në AUBG Universiteti Amerikan në Bullgari

Afati: 20 Dhjetor 2019 per tu perfshire ne Free ITP TOEFL

Priten ende aplikime për në ACT- Universiteti Amerikan në Selanik deri më 15 Qershor 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4–vjeçareUniversitetin Amerikan të Selanikut, dhe për Studime Pasuniversitare Master një vjecar, për vitin ak

Faqet