Mbyllur

Hapen aplikimet per bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise AUBG 2015

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime 4 – vjeçare në Universitetin Amerikan të Bullgarisë për vitin akademik 2015-2016. Degët që ofrohen në këtë Universitet janë:

Priten ende aplikime për në ACT- Universiteti Amerikan në Selanik deri më 15 Qershor 2019

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4–vjeçareUniversitetin Amerikan të Selanikut, dhe për Studime Pasuniversitare Master një vjecar, për vitin ak

Faqet