Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Publikime

STUDIM: Lodrat! Ndihmojmë fëmijët të rriten apo dëmtojmë shëndetin e tyre?”

09 Dhjetor 2020
Lodrat e fëmijëve janë një ndër elementët thelbësorë që ndikojnë në rritjen, personalitetin dhe zhvillimin psikomotorr të fëmijëve.

Publikime

Studim: “Falimentimi i shoqërive të sigurimit dhe konsumatori”

02 Nëntor 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Falimentimi i shoqërive të sigurimit dhe konsumatori”.

Publikime

Studim: MBROJTJA E JETËS DHE SHËNDETIT NË PUNË

01 Shtator 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Mbrojtja e jetës dhe shëndetit në punë. Roli dhe përgjegjësia ligjore e punëdhënësit”.

Publikime

Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë | SPOT

24 Prill 2018
Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë mbështetur nga 

Publikime

Partia mbi shtetin – Mentalitet që nuk vjetërohet | ResPublica

11 Nëntor 2017
Kontrolli i Lartë i Shtetit i trembet sulmit politik, nëse kontrollon fondet e partive politike.

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: