Njoftimet

2021-06-04 11:38
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë është angazhuar në mbështetje të fuqizimit të grupeve të margjinalizuara në shumë sektorë.
2021-05-08 13:01
Bazuar në përvojën e Edicionit të Parë dhe në interesin e ngjallur nga universitetet, pedagogët dhe studentët, Qendra Shkencë dhe Inov
2021-04-23 17:27
VACANCY: Finance Manager Location:                                         Tirana, Albania Organization:                                 LevizAlbania project Employment Type:                        Full time employment
2021-03-23 13:37
Më 23 Mars 2021, Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
2021-03-10 14:27
“Shkolla Shqiptare e Studimeve Politike” mbylli me sukses një vit të vështirë akademik për 21 pjesëmarrësit e gjeneratës 2020.

Faqet