Njoftimet

2020-12-08 01:06
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë (AUBG) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa për studime 4- vjeçare në Universitetin Amerikan në Bullgari (AUBG) për vitin akademik 2021-2022.
2020-12-07 17:18
Katër organizatat e shoqërisë civile: Qendra për Arsim Cilësor; Together for Life; Lëvizja Rinore Egjyptiane dhe Rome dhe Qendra Europiane, me
2020-11-20 18:52
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4 vjeçare dhe për Studime Pasuniversitare Master 1 vjecar, në Universitetin Amerik
2020-11-13 12:33
Pas dy javësh trajnimi intensiv dhe të suksesshëm të organizuar online përgjatë datave 2-13 Nëntor 2020 u mbyll sot edictioni i pestë i Shkollës së Integrimit Europian 2020.
2020-11-04 17:47
Pozicioni:                                     ZËVENDËS DREJTOR Vendndodhja:                             Tiranë, Shqipëri Organizata:                                 LevizAlbania

Faqet