Njoftimet

2021-07-03 09:18
Fondacionet e Shoqërisë së Hapur do të investojnë më shumë se 100 milion dollarë gjatë pesë viteve të ardhshme për të fuqizuar një sërë lëvizjesh feministe dhe për të rritur aftësitë drejtuese të tyre në politikë, sektorin privat, shoqërinë civile dhe qeveri.
2021-06-30 17:24
Përfundoi me sukses edicioni i katërt i Kampionatit Kombëtar të Debatit, Re-Debate 5.1 me shpalljen e shkollës së mesme fituese. Në 30 Qershor 2021, në ambientet e Hotel Rogner u zhvillua Finalja e Vogël dhe e Madhe dhe për herë të parë një shkollë jo-publike fitoi vendin e parë në këtë kampionat.
2021-06-04 11:38
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë është angazhuar në mbështetje të fuqizimit të grupeve të margjinalizuara në shumë sektorë.
2021-05-08 13:01
Bazuar në përvojën e Edicionit të Parë dhe në interesin e ngjallur nga universitetet, pedagogët dhe studentët, Qendra Shkencë dhe Inov
2021-04-23 17:27
VACANCY: Finance Manager Location:                                         Tirana, Albania Organization:                                 LevizAlbania project Employment Type:                        Full time employment

Faqet