Njoftimet

2020-06-22 22:47
Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat: Civil Society Scholar Awards (CSSA), për vitin Akademik 2020 -2021.
2020-04-24 17:26
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ndjek me shqetësim e vëmendje gjendjen e jashtëzakonshme të shkaktuar prej shfaqjes së koronavirusit në Shqipëri.
2020-04-23 21:06
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të Fondit të Avokatisë për Interesin Publik, prej disa vitesh (2016-2019) ka vendosur theksin tek verifikimi i kuadrit ligjor në fuqi në fusha të ndryshme të jetës në vend me qëllim, evidentimin e problematikave apo praktikave të cilat mund të përmirësohen.
2020-04-17 20:50
NJU JORK – Fondacionet e Shoqërisë së Hapur do të japin më shumë se 130 milion dollarë për të luftuar pasojat e COVID-19 në të gjithë globin, me fokus në ofrimin e lehtësirave të menjëhershme për komunitetet e prekura dhe për të kundërshtuar shkeljet e qeverive mbi liritë politike.
2020-04-12 20:06
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë është vënë në dijeni përmes njoftimeve në media që Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, po shqyrton disa propozime për ndryshimin e Kodit Penal.

Faqet