Njoftimet

2014-02-25 15:11
Qendra për Arsim Demokratik (CDE) ka filluar zbatimin e projektit: “Përmirësimi i cilësisë së shkollës kërkon kapacitete menaxheriale që të shfrytezojnë hapësirat dhe kompetencat e fituara nga procesi i decentralizimit”, që bashkëfinancohet nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë - SOROS.
2014-02-13 14:25
Në datë 13 Shkurt 2014, ora 18.00 në kinemanë Imperial, Hotel Sheraton në Tirane u organizua ceremonia e ndarjes së cmimeve për prodhimet më të mira ndër 25 video-dokumentarët e Ciklit Televiziv “RRATHE II”, produkt i Konkursit të realizuar nga Fondacioni Soros.
2014-02-03 00:00
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në partneritet me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë (MMSR), synon të zbatojë një program të veçantë në mbështetje të rritjes profesionale të të rinjve romë dhe egjiptianë të diplomuar, përmes përfshirjes së tyre 1-vjeçare në një prej drejtorive të MMSR.
2014-01-16 16:02
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në kuadër të realizimit të Projektit mbi Perspektivën  Europiane të Shqipërisë ka aktualisht pozicione pune të lira të përkohshme, të cilat janë të hapura për studentë dhe profesionistë të rinj të interesuar për të punuar në fushën e kërkimeve.

Faqet