Njoftimet

2012-06-13 00:00
Qendra e Studimeve Parlamentare në kuadër të zbatimit të projektit "Rritja e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit përmes pjesëmarrjes legjislative dhe transparencës", mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros, synon të rrisë dhe të forcojë rolin e Kuvendit të Shqipërisë në procesin e integrimit europian, si dhe promovimin e përgjegjësisë së anëtarëve të parlament
2012-05-14 12:49
Ne kuader te Thirrjes se Hapur per aplikime per Programin e Mireqeverisjes dhe Integrimit (http://soros.al/2010/article.php?id=378 ), organizatat jofitimprurese dhe institucionet publike te interesuara jane te ftuara te marrin pjese ne sesionin informativ per kete thirrje, diten e premte, date 18 maj, ora 10:00, prane zyrave te Fondacionit.
2012-05-13 12:16
Lëvizja Mjaft! ka vendosur t’i drejtohet gjykatës për të garantuar zbatimin e ligjit, lidhur me kërkesat që kjo organizatë i ka drejtuar Kuvendit të Shqipërisë për informacion zyrtar. Ky veprim pason mungesën e përgjigjes nga ana e Kuvendit ndaj gjashtë kërkesave për informacion zyrtar që Lëvizja ka depozituar pranë këtij institucioni bazuar në ligjin nr.
2012-05-07 15:05
Afati i fundit për të aplikuar është data 18 Maj 2012 Per 7 pozicione si eksperte. Per 1 pozicion si ekspert vleresues. 2012-05-07 00:00:00 Europe/Tirane
2012-05-02 12:53
Për 9 pozicionet si ekspertë Për 3 pozicionet si konsulentë të jashtëm

Faqet