Njoftimet

2011-04-15 15:36
Nënshkrimi i kontratës sociale midis votuesve dhe kandidatëve është tashmë një realitet edhe në Shqipëri. Hapin e parë drejt kësaj praktike të domosdoshmë në ditët e sotme, e kanë hedhur dy kandidatët për kreun e Bashkisë në Qytetin e Korçës, z. Niko Peleshi (koalicioni i majtë, “Aleanca për të Ardhmen“) dhe z. Andrea Mano (koalicioni i djathtë, “Aleanca për Qytetarin“).
2011-04-15 13:24
Nënshkrimi i kontratës sociale midis votuesve dhe kandidatëve është tashmë një realitet edhe në Shqipëri. Hapin e parë drejt kësaj praktike të domosdoshmë në ditët e sotme, e kanë hedhur dy kandidatët për kreun e Bashkisë në Qytetin e Korçës, z. Niko Peleshi (koalicioni i majtë, “Aleanca për të Ardhmen“) dhe z.
2011-04-07 18:49
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë/Soros në bashkëpunim me disa organizata partnere në Kosovë, Serbi, Kroaci, Bosnjë dhe Herzegovinë gjatë ditëve 8 dhe 10 Prill 2011 në mjediset e Hotel Adriatikut në Durrës, zhvilloi konferencën rajonale “Fuqizimi i pjesëmarrjes së grupeve të interesit në arsim”.
2011-03-27 12:55
Sot Instituti EUNACAL dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë/Soros, në kuadër të nismës 
2011-03-16 16:39
Fondacioni “Moisiu” me mbështetjen e Fondacionit të Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë, Soros në datën 16 Mars 2011 organizuan në Tiranë një tryezë të rrumbullakët mbi disa rekomandime që mund t’i bëhen forcave politike për ndryshimin e Kodit Zgjedhor. Kjo veprimtari u krye në kuadër të projektit “Për një europianizim të politikës së re shqiptare”.

Faqet