Njoftimet

2016-12-21 16:42
KU Luarasi dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë Soros kanë inauguruar sot Klinikën Ligjore Luarasi. 
2016-01-28 16:27
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të Strategjisë 2014-2017, ka ndërmarrë nismën “Sfidimi i Kulturës së Pandëshkueshmërisë”, si një problem serioz për funksionimin e shtetit të së drejtës. 
2015-05-18 17:19
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë - Soros, në kuadër të Strategjisë së tij 2014-2017, ka ndërmarrë nismën “Sfidimi i Kulturës së Pandëshkueshmërisë”, si një problem serioz për funksionimin e shtetit të së drejtës.
2014-06-13 13:23
Titulli i Pozicionit: Avokatë (të orientuar në fushën e të drejtave të njeriut) Titulli i Programit: Sfidimi i Kulturës së Pandëshkueshmërisë Fondi i Avokatisë në Interesin Publik OSFA 2014Afati i fundit për të aplikuar: 07 Korrik 2014 Përshkrimi i Programit: