Njoftimet

2017-05-10 14:31
“RRATHË” - Vjen përsëri në Top Channel, për 8 javë rresht, Edicioni i Katërt i këtij Konkursi Mediatik, realizuar me prodhime video nga të rinj, profesionistë apo amatorë.  Çdo të Shtunë, ora 16:30, në Top Channel  
2016-05-30 17:06
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (Soros) në Tiranë, në kuadër të Programit të Medias, me qëllim nxitjen e një mbulimi më të gjerë mediatik të komuniteteve të papërfaqësuara, si dhe promovimin e punës  të të rinjve dhe formave të reja të medias qytetare, shpall konkursin për prodhimin e video-dokumentarëve pr
2014-09-09 00:00
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në Tiranë, në kuadër të Programit të Medias, me qëllim nxitjen e një mbulimi më të gjerë mediatik të komuniteteve të disavantazhuara dhe të papërfaqësuara , si dhe promovimin e punës të të rinjve dhe formave të reja të medias qyte
2014-02-13 14:25
Në datë 13 Shkurt 2014, ora 18.00 në kinemanë Imperial, Hotel Sheraton në Tirane u organizua ceremonia e ndarjes së cmimeve për prodhimet më të mira ndër 25 video-dokumentarët e Ciklit Televiziv “RRATHE II”, produkt i Konkursit të realizuar nga Fondacioni Soros.
2012-07-17 20:18
Në datë 17 korrik 2012, ora 19.00 në kinemanë Imperial, Hotel Sheraton në Tirane u organizua ceremonia e ndarjes së cmimeve për prodhimet më të mira ndër 24 video-dokumentarët, produkt i Konkursit Mediatik të realizuar nga Fondacioni Soros.