Njoftimet

2022-06-27 18:46
Debati rinor për modelin e zhvillimit social dhe ekonomik të Shqipërisë
2021-11-18 12:12
Debati rinor për modelin e zhvillimit social dhe ekonomik të Shqipërisë
2021-11-18 11:58
Në një kontekst historik kaq të paqartë, në kushtet e krizave të njëpasnjëshme në vend dhe në rajon, nën emëruesin e përbashkët të përballjes së një pandemie globale dhe sigurisht në vijimësi të zhvillimeve të procesit të integrimit evropian dhe të dekadës së re që kemi hyrë tashmë, shihe
2021-11-15 10:35
Pas dy javësh trajnimi intensiv dhe të suksesshëm të organizuar online përgjatë datave 1-15 Nëntor 2021 u mbyll sot edicioni i gjashtë i Shkollës së Integrimit Europian 2021.
2021-10-29 16:29
Tranzicioni nga energjia tradicionale drejt energjisë së pastër është një hap thelbësor për të arritur realizimin e ekonomisë së gjelbër, me qëllim zbutjen e pasojave në ndryshimet klimatike.

Faqet