Njoftimet

2021-11-15 10:35
Pas dy javësh trajnimi intensiv dhe të suksesshëm të organizuar online përgjatë datave 1-15 Nëntor 2021 u mbyll sot edicioni i gjashtë i Shkollës së Integrimit Europian 2021.
2021-10-29 16:29
Tranzicioni nga energjia tradicionale drejt energjisë së pastër është një hap thelbësor për të arritur realizimin e ekonomisë së gjelbër, me qëllim zbutjen e pasojave në ndryshimet klimatike.
2021-10-01 14:12
THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA E INTEGRIMIT EUROPIAN (ON LINE)
2021-08-07 11:11
Falë kërkesës në rritje nga nxënësit, edicioni i sivjetshëm i projekti Re-Debate filloi tejet ambicioz për nga shtrirja gjeografike dhe numrit të shkollave të përfshira.
2021-06-30 17:24
Përfundoi me sukses edicioni i katërt i Kampionatit Kombëtar të Debatit, Re-Debate 5.1 me shpalljen e shkollës së mesme fituese. Në 30 Qershor 2021, në ambientet e Hotel Rogner u zhvillua Finalja e Vogël dhe e Madhe dhe për herë të parë një shkollë jo-publike fitoi vendin e parë në këtë kampionat.

Faqet