Njoftimet

2021-05-08 13:01
Bazuar në përvojën e Edicionit të Parë dhe në interesin e ngjallur nga universitetet, pedagogët dhe studentët, Qendra Shkencë dhe Inov
2021-03-23 13:37
Më 23 Mars 2021, Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
2021-03-10 14:27
“Shkolla Shqiptare e Studimeve Politike” mbylli me sukses një vit të vështirë akademik për 21 pjesëmarrësit e gjeneratës 2020.
2020-11-13 12:33
Pas dy javësh trajnimi intensiv dhe të suksesshëm të organizuar online përgjatë datave 2-13 Nëntor 2020 u mbyll sot edictioni i pestë i Shkollës së Integrimit Europian 2020.
2020-10-02 12:33
Pas përfundimit me sukses të Edicionit të III, fillon pothuajse menjëherë edhe Edicioni i IV i Kampionatit Kombëtar të Debatit, i cili edhe këtë vit sipas traditës së ndërtuar do të marrë titullin Re-Debate 5.1.

Faqet