Njoftimet

2020-03-02 09:59
Me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA) po zbatohet në Shqipëri projekti studimor ‘Greqia dhe Shqipëria: Rishikimi i një marrëdhënie të tensionuar’, i zbatuar nga instituti i pavarur studimor ‘DATA CENTRUM’,
2020-02-28 10:45
Qendra Shqiptare e Asistencës Arsimore (QShAA) me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA) zbatoi projektin ‘Përmirësimi i bashkëpunimit Shqipëri – Kosovë në sektorin e arsimit’ në bashkëpunim me
2020-02-18 15:14
Qendra Shqiptare e Asistencës Arsimore (QShAA) prezantoi në 14 Shkurt 2020 në ambientet e Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve (MASR) ‘Udhërrëfyesin mbi bashkëpunimin Shqipëri-Kosovë në sektorin e arsimit’ të cilin mund ta aksesoni 
2020-02-07 11:21
Qendra Shqiptare e Asistencës Arsimore prezantoi për publikun në 5 Shkurt 2020 ‘Udhërrëfyesin mbi bashkëpunimin Shqipëri-Kosovë në sektorin e arsimit’ të cilin mund ta aksesoni këtu.
2020-02-03 17:26
Integrimi europian është prioriteti më strategjik i shtetit Shqiptar dhe rrjedhimisht prek thuajse të gjitha fushat, përfshirë këtu edhe atë të arsimit dhe të të rinjve. Nga qershori i viti 2014, Shqipëria gëzon statusin e vendit kandidat për në BE.

Faqet