Njoftimet

2016-05-04 10:22
Thirrje drejtuar forcave politike parlamentare të përmbushin përgjegjësinë institucionale para qytetarëve për miratimin sa më të shpejtë të Reformës në Drejtësi.
2014-07-30 00:00
Titulli i Programit: Reforma kushtetuese – Garanci për shtetin e së drejtës Afati i Fundit për të aplikuar: 15 tetor 2014 Përshkrim i programit
2014-05-12 00:00
Titulli i Pozicionit: Ekspert (me kohë të pjesshme)Titulli i Programit: Reformimi tërësor kushtetues si një kusht për rivendosjen e shtetit të së drejtës në funksion të nxitjes së progresit institucional – politik dhe zhvillimit social-ekonomikAfati i Fundit për të aplikuar: 22 maj 2014