Njoftimet

2016-02-17 11:07
Thirrje për aplikim për të rinj aktivistë për përmirësimin e qeverisjes në nivel vendor
2015-12-24 10:09
Olof Palme International Center dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë mbështeten gjatë 2015 organizatën
2015-12-17 18:07
Gjatë vitit 2015, në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe aftësimi i të rinjve shqiptarë drejt aktivizmit”, Fondacioni publikoi një thirrje për aktivistë nga e gjithë Shqipëria me fokus përmirësimin e qeverisjes vendore.
2015-05-25 17:24
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (Soros) në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe aftësimi i të rinjve shqiptarë drejt aktivizimit
2011-09-08 12:13
Titulli i Pozicionit: Kryetar i Grupit të Punës  Titulli i Projektit: Monitorimi i Ligjërimit Politik Publik  Programi: Mirëqeverisja dhe Integrimi Europian Pozicione: 1

Faqet