Njoftimet

2017-03-29 16:27
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, fton të rinj të motivuar për të marrë pjesë në forumin e aktivizmit rom dhe egjiptian. 
2016-04-06 12:09
Personat në moshën 18-35 vjec, të motivuar për të marrë pjesë në forumin e aktivizmit Rom dhe Egjiptian organizuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë - Soros janë të ftuar të aplikojnë duke plotësuar formularin.