Njoftimet

2014-02-03 00:00
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në partneritet me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë (MMSR), synon të zbatojë një program të veçantë në mbështetje të rritjes profesionale të të rinjve romë dhe egjiptianë të diplomuar, përmes përfshirjes së tyre 1-vjeçare në një prej drejtorive të MMSR.