Njoftimet

2014-09-24 00:00
Shoqata Shqiptare për Psikoterapinë (SHSHP) në bashkëpunim me Qendrën Shqiptare të Zhvillimit për Shëndetin Mendor (QSHZHSHM) dhe programin e Shëndetit Publik të Fondacionit “Shoqëria e Hapur për Shqipërinë” organizon Kongresin e II –të Kombëtar të Psikoterapisë me temë “ Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social”.