ACT - Hapen aplikimet për Studime Universitare dhe Pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

Statusi i Bursës: 

Kohezgjatja: 

20 Nëntor 2020 deri 31 Mars 2021

Shkarko Dokumenta: 

Bursa: 

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për Studime Universitare (BA) 4 vjeçare dhe për Studime Pasuniversitare Master 1 vjecar, Universitetin Amerikan të Selanikut- Greqi, për vitin akademik 2021-2022Degët që ofrohen:

Në nivelin Bachelor:

 • Administrim Bisnes (BS)
  (me specializim në Finance, Biznes Ndërkombëtar, Menaxhim, Marketing, ose Hoteleri Turizëm)
 • Marrëdhënie Ndërkombëtare (BA)
 • Biznes dhe Informatikë (BS)
 • Shkenca Kompjuterike (BS)
 • Gjuhë Angleze (BA) (me specializim në Gjuhësi dhe Letërsi, ose Komunikim & Media)
 • Psikologji (BS)

 

Në nivelin Pasuniversitar:

 • Master në Administrim Bisnesi (MBA)
 • Master në Menaxhim Hoteleri Turizem (MS)
 • Master në Psikologji Organizative Industriale (MS)

 

Kriteret: Kandidatët e interesuar në momentin e aplikimit duhet që:

Për Studime Universitare BA:

 • Të jenë nxënës në vitin e fundit të shkollës së mesme, ose ta kenë përfunduar atë;
 • Të kenë njohuri shumë të mira në gjuhën angleze, certifikuar minimumi në nivelin B2
 • Aplikantët duhet të kenë një notë mesatare të lartë.

 

Për Studime Pasuniversitare:

 • Të jenë nxënës në vitin e fundit të Universitetit, ose ta kenë përfunduar atë;

 

APLIKIMI

Ju duhet të aplikoni online në linkun: http://admissions.act.edu

Afati për Studime Universitare dhe Studime Master: 30 Mars 2021

Gjithashtu duhet të plotësoni edhe Formularin e Ndihmës Finaciare në linkun:

http://www.act.edu/admissions/apply-online/financial-aid-application

Dokumentacionin plotësues të Aplikimit duhet ti ngarkoni online në formularin e aplikimit deri në afatin e treguar më sipër.

Ju mund të shkarkoni listën e dokumentacionit duke klikuar këtu.

E-mail: bursa@osfa.al

                                                www.osfa.al                     www.act.edu

 

ACT Photos

ACT at a glance

ACT Campus

Science Lab

ACT Science Lab

Housing

Housing

Student Life

Student Life

Community Service

Community Service

For even more photos of ACT and its various events please visit ACT Flickr page.