AUBG

Universiteti Amerikan i Bullgarisë
 
Fondacioni Soros dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë në Blagoevgrad japin çdo vit akademik, për të rinjtë që kanë mbaruar shkollën e mesme, bursa të plota dhe të pjesëshme për studime 4–vjeçare në këtë universitet.
Degët e ofruara janë: Ekonomik, Administrim Biznesi, Shkenca Kompjuterike, Sisteme Informative, Histori dhe Civilizim, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Mardhënie Nderkombëtare, Studime Europiane, Matematikë
Aplikimet për cdo vit akademik fillojnë në muajin tetor të vitit paraardhës.

Referime

Hapen aplikimet për bursa studimi në nivelin BA në AUBG- Universiteti Amerikan në Bullgari

24 Nëntor 2021

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë...

Hapen aplikimet për bursa studimi në nivelin BA në AUBG- Universiteti Amerikan në Bullgari

08 Dhjetor 2020

Afati i aplikimit: 20 Dhjetor 2020 për tu përfshirë në Free Test of English

Hapet thirrja për studime 4-vjecare në AUBG Universiteti Amerikan në Bullgari

30 Tetor 2019

Afati: 20 Dhjetor 2019 per tu perfshire ne Free ITP TOEFL

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: