AUBG

Universiteti Amerikan i Bullgarisë
 
Fondacioni Soros dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë në Blagoevgrad japin çdo vit akademik, për të rinjtë që kanë mbaruar shkollën e mesme, bursa të plota dhe të pjesëshme për studime 4–vjeçare në këtë universitet.
Degët e ofruara janë: Ekonomik, Administrim Biznesi, Shkenca Kompjuterike, Sisteme Informative, Histori dhe Civilizim, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Mardhënie Nderkombëtare, Studime Europiane, Matematikë
Aplikimet për cdo vit akademik fillojnë në muajin tetor të vitit paraardhës.

Referime

Aplikime për në AUBG - sezoni i Pranverës 2017

22 Shtator 2016

Aplikimi online deri në datën 1 Tetor 2016

Hapen aplikimet per bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise AUBG 2016

23 Tetor 2015

Aplikimi online deri në datën 31 Dhjetor 2015

Hapen aplikimet per burse ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise AUBG 2015

19 Nëntor 2014

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të...

Hapen aplikimet per bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise AUBG 2015

24 Tetor 2014

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të...

Faqet

Rregjistrohuni qe te merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: